Over JL Belettering


Eerst even voorstellen...

Mijn naam is Jamie van der LInden. Ik ben woonachtend in het mooie dorp Helvoirt, gelegen tussen 's-Hertogenbosch en Tilburg, in de provincie Noord-Brabant.

 

Bedrijf

Na een aantal jaren voor een standbouw bedrijf gewerkt te hebben, op de afdeling belettering, heb ik het besluit genomen om in deze richting zelf een bedrijf op te zetten. Zelf ben ik in een andere branche gaan werken, maar kreeg zo nu en dan de vraag of ik een autobelettering, reclamebord of full color doek kon verzorgen.

 

Op basis van deze terugkerende aanvragen en mijn plezier in het uitvoeren van dit soort opdrachten ben ik gestart met mijn eigen bedrijf JL Belettering.

 

Men kan bij JL Belletering terecht voor onder andere de volgende diensten:

 

Autobelettering.

Maak van uw auto een rijdend reclamebord dmv het plaatsen van bijv. uw bedrijfslogo op uw bedrijfswagen.

 

Reclamebord.

Bent u als bedrijf ergens aan het werk, en wilt u dit herkenbaar maken aan voorbijgangers? Misschien bent u sponsor van een evenement? Plaats een reclamebord voorzien van een logo, of een full color print om de aandacht te trekken.  

 

Banners.

Met een banner kunt u in diverse formaten en materialen een reclame uiting of aankleding verzorgen. Of u nu een foto in de tuin wil plaatsen of een ruimte wil voorzien van een mooie aankleding. Door middel van het printen op diverse materialen zijn de mogelijkheden oneindig.

 

Raamfolie.

Komt er te veel licht door de ruit van u voordeur, of wilt u de inkijk verminderen..?? Laat u ruiten dan voorzien van een glasfolie. Hierbij is het zelfs mogelijk om een logo of tekst uit te sparen en/of van een kleur te voorzien.

 

Sticker.

Heeft uw een sticker nodig van een afbeelding of een tekst die u ergens op wil plakken, is dit natuurlijk ook mogelijk om u daarin te voorzien.

 

Dit is een greep uit de mogelijkheden die we u kunnen bieden.